На сторінці документації зібрано опис налаштувань популярних трекерів в розділі FAQ\Обладнання\Trackers
Популярні моделі:
- Teltonika FMB920
- Teltonika FMB003
Налаштування трекерів на роботу з M2M Platform
Налаштування трекерів на роботу з M2M Platform
Best regards, Volodymyr Fitenko.
M2M Team
M2M Team
Re: Налаштування трекерів на роботу з M2M Platform
Добрый день, очень мало информации. У вас есть где то список портов, для различных трекеров?
Переношу 9 трекеров со старой, неработающей платформы gps-tracker.com.ua
Все 9 трекеров работали там без проблем. Там был монитор подключения, который анализируя протокол при подключении, сообщал номер порта, по которому надо было подключить данный трекер.
У меня не получается сейчас подключить трекер GT02A_V02_HY 2017/09/05/11:11
Переношу 9 трекеров со старой, неработающей платформы gps-tracker.com.ua
Все 9 трекеров работали там без проблем. Там был монитор подключения, который анализируя протокол при подключении, сообщал номер порта, по которому надо было подключить данный трекер.
У меня не получается сейчас подключить трекер GT02A_V02_HY 2017/09/05/11:11
При створенні об'єкта Ви обираєте модель пристрою, після чого у полі "Адреса сервера" автоматично прописується порт для трекера.
Спробуйте використати одну із наявних моделей.
Спробуйте використати одну із наявних моделей.
- Attachments
-
- ports.png (37.82 KiB) Viewed 2268 times
M2M Team
M2M Team
К сожалению, не сработало.
Не могу подключить 4 автомобиля из 9. На старом вашем сайте работало. Поэтому вопрос - если подключить невозможно, как я могу вернуть деньги, которые остались на счету - 2000 гривен? Буду искать новый сервис, так как у вас нет техподдержки и реального решения технических вопросов. На старом сайте был анализатор логов с аналитикой и поддержка на телефоне.
Не могу подключить 4 автомобиля из 9. На старом вашем сайте работало. Поэтому вопрос - если подключить невозможно, как я могу вернуть деньги, которые остались на счету - 2000 гривен? Буду искать новый сервис, так как у вас нет техподдержки и реального решения технических вопросов. На старом сайте был анализатор логов с аналитикой и поддержка на телефоне.
-
yarik.ks1@gmail.com
Доброго всім. Така проблема трекер око е, працював на старій платформі м2м без питань. Прикрутив на нову платформу, тепер він показує час 20 років тому, тбто 2006 рік. Як зцим боротися. Дякую
Час від часу подібні проблеми виникають зі старими трекерами.
Передаємо ваш запит до відділу розробки, спробуємо вирішити на рівні драйвера.
Передаємо ваш запит до відділу розробки, спробуємо вирішити на рівні драйвера.
M2M Team
M2M Team
Розробники зробили виправлення. Прохання перевірити.yarik.ks1@gmail.com wrote: 09 Mar 2026, 22:31 Доброго всім. Така проблема трекер око е, працював на старій платформі м2м без питань. Прикрутив на нову платформу, тепер він показує час 20 років тому, тбто 2006 рік. Як зцим боротися. Дякую
M2M Team
M2M Team